Den digitale hverdagen krever bevissthet
Data er verdifullt for bedriftene – og for kriminelle. Som regnskapsfører skal du ivareta sikkerheten rundt kundedata. Økt bevissthet om IT-sikkerhet er nøkkelen. 

Webinar om statsbudsjettet
Torsdag 8. oktober oppsummerer og kommenterer vi hovedtrekkene i statsbudsjettet 2021.

– Det som ikke telles, teller ikke
Konferansen Rethinking Accounting viste hvorfor det er viktig å rapportere på både økonomiske, sosiale og miljømessige forhold.

Korona – konsekvenser for frister, satser og tvangsmulkt på skatteområdet
Tvangsmulkt gjeninnføres fra november.

Tvangsmulkt gjeninnføres fra november
For a-meldinger blir tvangsmulkt tatt i bruk for meldinger med frist 5. november. For mva-meldinger vil tvangsmulkt være aktuelt for 5. termin med frist 10. desember.

Regnskap Norge-podden: Hva er digital ledelse?
Hva er forskjellen på ledelse og digital ledelse? Det svarer Espen Vestli i Azets på i denne ukens episode av Regnskap Norge-podden.

Forenklingskonferansen 2020 – oppsummering og opptak
Fremtiden er mer usikker enn på lenge, og noe av det siste bedriftene trenger å bruke tid på er unødvendig rapportering – særlig gjelder dette de små og mellomstore.

Ny mva-regel for utleiere av fast eiendom – med tilbakevirkende kraft
Etter dagens regelverk har en utleier 6 måneder på seg til å få avgiftspliktig leietaker til å signere leieavtale for å få tilbakegående avgiftsoppgjør. Som følge av tregere leiemarked på grunn av kor …

Hvor mye må vi forstå av det kunstig intelligens kan hjelpe oss med?
Regnskap Norge mener det bør stilles krav til bruken av kunstig intelligens innen regnskap, og etterlyser særlig transparens og forklarbarhet.

– Altinn har ikke fornyet seg raskt nok
Uten digitalisering stopper Distrikts-Norge, mener distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland. Derfor vil hun ha bedre mobil- og fiberdekning over hele landet – og et mer dynamisk A …