Skip to content

Ved å sette bort regnskapet til oss, får du tid til å gjøre det du er best på – nemlig å drifte virksomheten din!

 

Vi vet at regnskap kan være forvirrende. Når er fristene for merverdiavgiften? Hvordan beregner jeg feriepenger for en ansatt? og så videre. Visjonen vår er derfor “SAMMEN skaper vi verdier”.

Ved å sette bort regnskapet ditt til oss, hjelper vi deg med å sette det opp slik som du synes er best. Vi gir deg oversikt over hele virksomheten i et brukervennlig og smart økonomisystem. Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg med å ta trygge, smarte og erfaringsbaserte valg.

Enten dere er en liten eller stor virksomhet – og uansett hvilken bransje dere tilhører – så kan Saga Regnskap og Rådgivning skreddersy en løsning med de tjenestene dere trenger.

Du velger selv hvor mye av regnskapet du selv skal gjøre, og hvor mye vi skal gjøre. Helt uavhengig av hvordan du ønsker å gjøre det – vi er alltid i nærheten.

 

Kontakt oss

Tripletex er modulbasert, og vi setter det opp akkurat slik du selv ønsker:

  • Faktura, regnskap og betaling
  • Lønn og reiseregninger
  • Prosjekt og timeføring
  • CRM
  • Integrasjoner, med f.eks. banken, nettbutikken, kassesystemet eller offentlige skjemaer.

Summen av de oppgavene vi utfører sammen gir full oversikt – oppdatert til enhver tid. Det gir blant annet godt grunnlag for likviditetsstyring og små og store beslutninger for virksomheten. Og at systemet er intuitivt, tidsbesparende og kostnadseffektivt gir deg anledning til å fokusere på kjernevirksomheten.

Tilbake til toppen
Menu