Skip to content

Om oss

Saga Regnskap og Rådgivning bidrar til økt effektivitet og bedre lønnsomhet. Vi er et moderne og fremtidsrettet selskap, som tilbyr en rekke tjenester innen regnskap, lønn/personal, rådgivning og systemer.

Disse fire områdene favner mange temaer. I bunnen ligger selvsagt regnskapsføring, fakturering/purring, lønn og årsoppgjør. Vi kan også bistå med blant annet rådgivning, etablering av selskap, utarbeidelse av budsjetter, total personalhåndtering og å finne gode systemer for digitalisering og automatisering. Vi kan også være en sparringspartner for videre utvikling av deres virksomhet.

 

 

Uansett behov – kontakt oss gjerne for en prat

Kontakt oss

Solid erfaring og kontinuerlig utvikling

Saga Regnskap og Rådgivning AS ble etablert høsten 2020, basert på en sammenslåing av ROS Økonomi, Saga Regnskap Bø, Saga Regnskap Larvik, Saga Regnskap Sandefjord og Saga Regnskap Skien. Vi har sammen bygget opp erfaring og kompetanse innen flere ulike fagområder helt siden 1973.

For å kunne tilby høy kvalitet på et bredt spekter av tjenester for mange ulike kunder inn i fremtiden, handler mye om å tiltrekke oss gode medarbeidere. Vi har et internt miljø der vi jobber kontinuerlig og systematisk med opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Selvsagt innen lover og regler vi skal ivareta, og i tillegg fokuserer vi på kompetanse innen effektivisering, forbedring og utvikling av våre kunders drift.

Høsten 2023 teller vi over 100 medarbeidere, og vi har over 2000 kunder, primært i Vestfold og Telemark.

Våre spesialistområder:
  • Landbruk
  • Frisør og velvære
  • Entreprenører og håndverkere
  • Taxi og transport
  • Turisme, overnatting og camping
  • Gründervirksomhet
  • Personlig næringsdrivende

Systemer for digitalisering og automatisering

Økonomi- og personalarbeid er fagområder i enorm utvikling, og vi har i mange år vært i forkant innen digitalisering og automatisering. Én del av dette er å ha kompetanse på anerkjente systemer som Duett, Tripletex og Visma, men mye viktigere er det at vi har kunnskapen som skal til for å bidra til at våre kunder kan ta ut effekten av de digitale mulighetene. Det er stort potensial innen oppsett, rutiner, drift og rapportering, som gjør at deres virksomhet kan optimalisere driften og dermed spare både tid og penger. Men det må velges best egnet system, settes opp på riktig måte og innarbeides gode rutiner.

Stor og nær

Saga Regnskap og Rådgivning kan være en virkelig god og tett samarbeidspartner, uansett om dere er en liten eller stor virksomhet. Vi tilpasser oss deres behov – enten dere ønsker enkelttjenester, rådgivning eller ønsker å sette bort alt til en trygg og god partner. Vi har avdelinger i Bø, Horten, Larvik, Porsgrunn, Revetal, Sandefjord, Skien og Tolvsrød/Tønsberg, så vi kan være nære, samtidig som vi er en del av et større miljø.

Vi er også en del av den landsomfattende kjeden Saga KL. For dere som virksomhet, betyr det blant annet at vi har tilgang til et enda større kompetansespekter ved behov.

Vi har også søsterselskapet Saga Business Partner AS, som er en sertifisert forhandler av Visma-produkter og tilbyr support, opplæring og bistand internt i Saga Regnskap og Rådgivning sine 50-60 ansatte og kundebase, samt noen eksterne kunder. Saga Business Partners fortrinn er god kunnskap om bruken av systemene og dermed leveranser av optimal funksjonalitet.

Engasjert ledergruppe

Ledergruppen har til sammen nærmere 100 års erfaring fra regnskap og rådgivning. De jobber tett med avdelingslederne og bidrar også med regnskaps- og rådgivningstjenester for kundene.

Om ledergruppen

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne regnskapssystemer og samarbeidsformer basert på vår erfaring og dine behov. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat, eller avtal en gratis rådgivningstime.

Kontakt ossGratis rådgivningstime

Tilbake til toppen
Menu