Skip to content

Ledergruppen

Saga Regnskap og Rådgivning AS har avdelinger i Bø, Skien, Porsgrunn, Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Revetal/Horten. Ledergruppen består av tre personer som til sammen har nærmere 60 års erfaring fra regnskap og rådgivning. De jobber tett med avdelingslederne og bidrar også med regnskaps- og rådgivningstjenester for kundene. Hovedeieren Steinar Jacobsen er aktiv i ledelsen og utviklingen av selskapet, og dette sikrer god kontinuitet og en ledelse som har fokus på våre verdier og vår forretningsidé.

Steinar Jacobsen

Steinar Jacobsen – daglig leder
Tlf: 906 13 110

Statsautorisert regnskapsfører og hovedeier av Saga Regnskap og Rådgivning og Saga Business Partner. Steinar har vært regnskapsfører og rådgiver i over 30 år og har lang erfaring med å drifte regnskapskontorer. Han er sertifisert på flere regnskaps- og lønnssystemer, og arbeider med implementering og automatisering av løsningene til det beste for våre kunder. Steinar har lang erfaring med kunder innenfor bransjer som campingplasser, entreprenører, håndverkere, landbruk og transport.

Saga Regnskap & Rådgivning

Tonje Bull – HR-leder
Tlf: 975 11 182

Tonje har 17 års erfaring som leder, og er utdannet siviløkonom med spesialisering innen økonomisk styring og ledelse fra Handelshøgskolen ved UIT.  Hun har prosessledelse og internasjonal sertifisering fra Strengthscope ® som en del av sin verktøykasse. Før Tonje startet hos Saga Regnskap & Rådgivning har hun de siste årene jobbet som Country Manager for frisør- og velværekjedene Nikita Hair Norway og Sayso Hair & Style.

Siv Karlsen Moa

Siv Karlsen Moa – Styreleder
Tlf: 406 39 548

Statsautorisert regnskapsfører og statsautorisert revisor, som har jobbet med regnskap og revisjon i mer enn 30 år, blant annet som avdelingsleder i KPMG Vestfold og Telemark. Siv har erfaring fra revisjon av mange små, store og børsnoterte selskaper innen mange bransjer, som bank, eiendom, forsikring, handel, produksjon og transport. Fra revisjon av blant annet kommuner og offentlig eide selskaper på Østlandet, har hun jobbet mye med offentlige tilskuddsordninger og SkatteFunn. Siv har også drevet med rådgivning blant annet knyttet til internkontroll, regnskapsrapportering, due diligence, omstrukturering og omdanning. I 2020 var hun vikar ved Universitetet i Sørøst-Norge og foreleste da i fag som Finansregnskap med analyse og Videregående finansregnskap med skatt.

Vi er i en tid med betydelige endringer i vår bransje, som innebærer nye muligheter for optimal samhandling med våre kunder. Ledergruppen ønsker at selskapet skal være i forkant av den digitale utviklingen og hele tiden opparbeide kompetanse og erfaring med de fleste systemer og programvareleverandører som stadig kommer med nye og bedre løsninger. Dette gir oss en stor grad av fleksibilitet, slik at vi kan tilpasse våre tjenester til kundens behov og ønsker.

Mange medarbeidere er sertifiserte på regnskaps- og lønnssystemer som benyttes internt i regnskapsbyrået og hos bedrifter. Vi har fokus på kontinuerlig kompetanseutvikling for alle våre medarbeidere. Vi jobber på tvers av kontorene for å best mulig utnytte spesialistkompetansen mange av våre medarbeidere har enten faglig eller på systemer, og vi støtter opp om hverandre om det skulle være nødvendig. Dette gir trygghet om det er ferie, sykdom eller at det er særskilte topper med arbeidsbehov som er nødvendig å få gjennomført.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne regnskapssystemer og samarbeidsformer basert på vår erfaring og dine behov. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat, eller avtal en gratis rådgivningstime.

Kontakt ossGratis rådgivningstime

Se våre avdelinger

Våre avdelingerJobb hos oss

Tilbake til toppen
Menu