Skip to content

– Nå tjener jeg mer

Cecilie Hegg brukte 15 år på å skifte regnskapsbyrå for sin frisørsalong. Etter at hun skiftet til SAGA går salongen bedre enn noensinne.

Publisert november 25, 2021

Cecilie Hegg

Hegg driver salongen Unicut Frisør som er en del av Hår1-kjeden. Da hun skiftet regnskapsbyrå til SAGA for 5 år siden fikk hun, som mange andre, merke hvor viktig det er med en rådgiver som forstår frisørbransjen.

– Alt ble bedre med SAGA. Fakturaene kommer regelmessig, og alt er mye mer strukturert og forutsigbart.

Etter at Hegg overlot regnskapet til SAGA, går firmaet bedre enn noensinne.

– SAGA sender rapport på hvordan jeg ligger an. Samtidig forklarer de meg hva som er bra, og hva jeg kan gjøre bedre. De forklarer så jeg forstår.

– Pris er viktig for frisører

I 15 år var Hegg kunde i et annet regnskapsbyrå. Som mange andre, orket hun ikke skifte selv om hun var misfornøyd.

– Jeg er jo ikke regnskapsfører, og med det gamle byrået fikk jeg aldri noen forklaringer. Det var mye rot. De var også dyre, samtidig som jeg ikke forsto hva jeg betalte for.

Hegg forteller at det ofte er innlegg og spørsmål om regnskapsfører i en lukket frisørgruppe hun tilhører på Facebook. Dette med pris er det mange som er opptatt av. Som frisør er marginene små, og derfor er det ekstra sårbart hvis store deler av inntekten skal gå til regnskap.

– Vi frisører tjener jo ikke penger på kontortid. Vi må være på gulvet og jobbe som frisør.  Derfor vil alle at det skal være enklest mulig. Nå går alle fakturaer direkte til SAGA, jeg trenger bare å godkjenne. Ting går helt på skinner.

I SAGA får alle frisører regnskap til fastpris

– Fastpris er fint. Da vet man hva man har av utgifter. Dessuten betaler jeg mye mindre nå enn tidligere, samtidig som jeg tjener mer penger.

 

Ønsker du flere tips og råd, kundehistorier og terminvarsler?

Tilbake til toppen
Menu