Skip to content

radgiver regnskap

Bli med oss

Ledig stilling som regnskapsrådgiver

 

pilNed gjsiktig

 

Vi i SAGA Regnskap og Rådgivning leter etter vår nye kollega. Vi har spennende og utfordrende oppgaver som venter på deg! Er du autorisert regnskapsfører/revisor, eller har du lengre erfaring innenfor regnskap og bedriftsrådgivning?

Brenner du for kundeservice og godt arbeidsmiljø? Vi ser etter deg med IT-kunnskap og nysgjerrighet til å utnytte vår digitale hverdag til det fulle og på nye måter.

Med din utpregede serviceinnstilling motiveres du av å bygge relasjoner og finne gode løsninger sammen med kunden. Du er et ansvarsbevisst ordensmenneske som samarbeider godt, og samtidig lykkes du med å jobbe selvstendig med dine prosjekter. Er du i tillegg glad i utfordringer? Kanskje har du erfaring med kompliserte eller større regnskapsoppdrag? Dette blir verdsatt, men er ikke et krav. Det viktigste er at du går foran som et godt eksempel og kan identifisere deg med våre grunnverdier:

Kundefokus, Kompetanse, Kvalitet, Kommunikasjon og Kremmerånd

Hos oss blir du en del av et faglig miljø med mye kompetanse som vi deler med hverandre. Andre fordeler med å jobbe hos oss:

  • Du vil få jobbe med kunder innen mange ulike bransjer, og med ulike faglige arbeidsoppgaver som gir deg spennende og utfordrende arbeidsdager.
  • Vi ønsker å utvikle forbilder og fremtidige talenter, til berikelse for våre kunder og alle menneskene i bedriften vår.
  • Vi jobber for at alle ansatte kan bidra positivt til et godt og produktivt arbeidsmiljø.

Selskapet betjener over 1 400 kunder med regnskap, fakturering og årsoppgjør, lønn/ HR, skatt og rådgivning, m.m. innen de fleste næringer, inkludert landbruk. Vi er nærmere 60 engasjerte ansatte fordelt på våre avdelinger i Bø, Skien, Porsgrunn, Larvik, Sandefjord, Tolvsrød, og Revetal/ Horten.

Interessert i å bli bedre kjent med oss?
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, eller send din CV og kopi av relevante vitnemål/ attester til Emilie Bakke Sørvik på emso@sagarr.no. Ønsker du å legge ved en utfyllende søknad, gjør gjerne det også! Kandidater og ansettelser vurderes løpende.

Søknadsfrist: snarest/ løpende

 

Følg oss på sosiale medier!

saga linkedin    saga insta saga fb

 

Kontakt:

Siv Karlsen Moa
tlf. 406 39 548

Steinar Jacobsen
tlf. 906 13 110

Emilie Bakke Sørvik
tlf. 989 03 851

Send inn din søknad:

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 32 MB.
    Tilbake til toppen
    Menu