Skip to content

Saga Regnskap og Rådgivning Skien ble etablert i 1994 og siden den gang har et lite kontor med så vidt ett årsverk har vokst merkbart.

I Skien er vi en engasjert og humørfylt gjeng som bryr oss om deg og din bedrift med et genuint ønske om at du skal lykkes. Vi hjelper deg til å frigjøre tid, slik at du kan fokusere på det du er god på. Det er nøkkelen til suksess!

Vi har kompetanse på mange områder, og kundene våre er i mange ulike bransjer. Vi bygger hele tiden opp tilpassede bransjeteam, som gjør at vi kan dra kunnskap og erfaring videre med til din bedrift med erfaring fra en rekke like kunder.

Saga Regnskap og Rådgivning Skien har en sterk faglig kompetanse og et brennende engasjement innenfor økonomi, regnskap, lønn, personal, skatt og finans, noe som innebærer at vi kan være en god sparringspartner forretningsutvikling, strategi, innhenting av kapital, finansiering og budsjettering, i tillegg til historikk og regnskapsføring. Gjennom vår kunnskap, din kunnskap og et godt innblikk i ditt regnskap, ønsker vi å bli din totalleverandør av økonomitjenester.

Vi vet at mange, spesielt små og mellomstore virksomheter, kan ha mangel på sparringspartner i forhold til viktige valg som kan ha betydning for deres suksess. Vi ønsker å være akkurat DIN partner på dette.

Sammen skal vi bygge gode resultater!

Kontakt:
Postadresse: Ulefossvegen 4, 3730 Skien
E-post: skien@sagarr.no
Telefon: 35 10 08 00

Veibeskrivelse

Medarbeidere

Mike

Bente Jørgensen

Avdelingsleder, Statsautorisert regnskapsfører

SKIEN

E-post: Bente@sagarr.no

Tlf: 957 85 484

Mike

Ann-Kristin Stamland

Statsautorisert regnskapsfører

SKIEN

E-post: Annkristin@sagarr.no

Tlf: 940 23 656

Mike

Johanna G Briones

Statsautorisert regnskapsfører

SKIEN

E-post: Johanna@sagarr.no

Tlf: 979 46 323

Mike

Therese Buer

Statsautorisert regnskapsfører

SKIEN

E-post: Therese@sagarr.no

Tlf: 940 23 659

Mike

Unni Fjellhaug

Regnskapsfører

SKIEN

E-post: Unni@sagarr.no

Tlf: 940 23 660

Kathinka Ulve

Regnskapsfører

SKIEN

E-post: Kathinka.bru@sagarr.no

Tlf: 940 23 657

Roy Even Omlid

Regnskapsfører

SKIEN

E-post: Roy@sagarr.no

Tlf: 481 84 669

 

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både regnskapssystemer og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller avtal et gratis rådgivningstime.

Be om tilbudGratis rådgivningstime

Tilbake til toppen
Menu