Skip to content

På avdelingen i Tønsberg møter du seks blide og erfarne regnskapsførere. Vi er nysgjerrige på deg som kunde, og vårt mål er å få best mulig kunnskap om våre kunders virksomhet slik at vi sammen kan finne de beste løsningene. Hos oss møter du erfarne regnskapsførere som er gode i sitt fag.

Vi tilbyr et helhetlig tjenestetilbud innen regnskap og økonomisk rådgivning og har fokus på å tilrettelegge for digitale løsninger tilpasset kundens behov. Ved at vi får ta oss av regnskapet, vil vi hjelpe kunden til en enklere hverdag med bedre lønnsomhet gjennom kompetanse og trygghet, slik at kunden kan konsentrere seg om sine kjerneoppgaver.

De fleste av våre kunder tilhører nærmiljøet i tillegg til at vi har en kundeportefølje i Oslo. Kundene har vært stabile og blitt fulgt opp med gode tjenester gjennom mange år. Kontoret har blitt drevet av Torgunn og Gro frem ut 2020, da Saga Regnskap og Rådgivning ble valgt som ny samarbeidspartner og eier. Det ble et naturlig valg, da Saga så muligheten til å kunne tilby flere tjenester og gode utviklingsmuligheter for kunder og ansatte.

Vi mener nærhet er viktig og at Saga Regnskap og Rådgivning avdeling Tønsberg er en naturlig samarbeidspartner for små og mellomstore virksomheter i områdene rundt Tolvsrød, Tønsberg og Færder.

Kontakt:
Postadresse: Fjordgaten 13A, 3125 Tønsberg
Epost: tolvsrod@sagarr.no
Telefon: 33 34 00 50

Veibeskrivelse

Medarbeidere

Maria Myhre

Avdelingsleder, Statsautorisert regnskapsfører

TØNSBERG

E-post: Maria@sagarr.no

Tlf: 976 81 318

Gro Jørgensen

Regnskapsfører

TØNSBERG

E-post: Gro@sagarr.no

Tlf: 476 02 291

Hanne Sofie Martinsen

Regnskapsfører

TØNSBERG

E-post: Hannesofie@sagarr.no

Tlf: 940 23 652

Torgunn Mathisen

Statsautorisert regnskapsfører

TØNSBERG

E-post: Torgunn@sagarr.no

Tlf: 951 97 205

Vivi-Ann Førsund Bjerkevoll

Statsautorisert regnskapsfører

TØNSBERG

E-post: Vivi-ann@sagarr.no

Tlf: 940 23 655

Mike

Daniel Morso

Regnskapsfører

TØNSBERG

E-post: daniel@sagarr.no

Tlf: 941 51 036

 

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både regnskapssystemer og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller avtal et gratis rådgivningstime.

Be om tilbudGratis rådgivningstime

Tilbake til toppen
Menu