Skip to content

Du kjenner landbruksnæringen godt og har et stort engasjement for landbruket. Du er utdannet regnskapsfører og er gjerne autorisert. Erfaring fra landbruk og økonomi har du i alle fall, kanskje sammen med noe ledererfaring – eller et ønske om å benytte dine lederegenskaper. Du vil være med å ta ansvar for vedlikehold og utvikling av vårt landbruksteam på tvers av avdelingene i Vestfold og Telemark.

Vi ser etter deg med gode IT-kunnskaper og nysgjerrighet til å utnytte vår digitale hverdag til det fulle og på nye måter. Med din utpregede serviceinnstilling motiveres du av å bygge relasjon og finne gode løsninger sammen med kunden, som du har en genuin interesse for. Du er et ansvarsbevisst ordensmenneske som samarbeider godt, samtidig lykkes du med å jobbe selvstendig med dine prosjekter. Du er kjent som utadvendt og sosial og oppleves som trygg og respektfull i din kommunikasjon. Og du elsker en utfordring! Du går foran som et godt eksempel, og kan identifisere deg med våre grunnverdier:

Kundefokus, Kompetanse, Kvalitet, Kommunikasjon og Kremmerånd

Hos oss blir du en del av et faglig miljø med mye kompetanse som vi deler med hverandre. Andre fordeler med å jobbe hos oss:

Du vil få jobbe med kunder innen mange ulike bransjer, og med ulike faglige arbeidsoppgaver som gir deg spennende og utfordrende arbeidsdager.

Selskapet betjener over 1 400 kunder med regnskap, fakturering og årsoppgjør, lønn/ HR, skatt og rådgivning, m.m. innen de fleste næringer, inkludert landbruk. Vi er nærmere 60 engasjerte ansatte fordelt på våre avdelinger i Bø, Skien, Porsgrunn, Larvik, Sandefjord, Tolvsrød, og Revetal/ Horten.

Kontakt oss

Steinar Jacobsen

Steinar Jacobsen

Tlf.: 960 13 110

E-post: stja@sagarr.no

Steinar Jacobsen

Siv Karlsen Moa

Tlf.: 406 39 548

E-post: simo@sagarr.no

Steinar Jacobsen

Emilie Bakke Sørvik

Tlf.: 989 03 851

E-post: emso@sagarr.no

Bli en del av vårt miljø!

Vi ønsker å utvikle forbilder og fremtidige talenter, til berikelse for våre kunder og alle menneskene i bedriften vår. Vi jobber for at alle ansatte kan bidra positivt til et godt og produktivt arbeidsmiljø.

Interessert i å bli mer kjent?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller send din CV og kopi av relevante vitnemål/ attester til Emilie Bakke Sørvik på emso@sagarr.no Ønsker du å legge ved en utfyllende søknad, gjør gjerne det også! Kandidater og ansettelser vurderes løpende.

Søknadsfrist:

Snarest/løpende

Følg oss på Facebook:

saga linkedin

saga insta

saga fb

Send inn søknad

Max. file size: 32 MB.
Tilbake til toppen
Menu