Skip to content

Du kjenner landbruksnæringen godt og har et stort engasjement for landbruket. Du er utdannet regnskapsfører og er gjerne statsautorisert. Erfaring fra landbruk og økonomi har du i alle fall, kanskje sammen med noe ledererfaring – eller et ønske om å benytte dine lederegenskaper. Du vil være med å ta ansvar for vedlikehold og utvikling av vårt landbruksteam på tvers av avdelingene i Vestfold og Telemark.

Vi ser etter deg med gode IT-kunnskaper og nysgjerrighet til å utnytte vår digitale hverdag til det fulle og på nye måter. Med din utpregede serviceinnstilling motiveres du av å bygge relasjon og finne gode løsninger sammen med kunden, som du har en genuin interesse for. Du er et ansvarsbevisst ordensmenneske som samarbeider godt, samtidig lykkes du med å jobbe selvstendig med dine prosjekter. Du er kjent som utadvendt og sosial og oppleves som trygg og respektfull i din kommunikasjon. Og du elsker en utfordring! Du går foran som et godt eksempel, og kan identifisere deg med våre grunnverdier:

Kundefokus, Kompetanse, Kvalitet, Kommunikasjon og Kremmerånd

Hos oss blir du en del av et faglig miljø med mye kompetanse som vi deler med hverandre. Andre fordeler med å jobbe hos oss:

Du vil få jobbe med kunder innen mange ulike bransjer, og med ulike faglige arbeidsoppgaver som gir deg spennende og utfordrende arbeidsdager.

Selskapet betjener over 2000 kunder med regnskap, fakturering og årsoppgjør, lønn/ HR, skatt og rådgivning, m.m. innen de fleste næringer, inkludert landbruk. Vi er nærmere 80 engasjerte ansatte fordelt på våre avdelinger i Bø, Skien, Porsgrunn, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, og Revetal/ Horten.

Kontakt oss

Steinar Jacobsen

Steinar Jacobsen

Tlf.: 960 13 110

E-post: stja@sagarr.no

Saga Regnskap & Rådgivning

Tonje Bull

Tlf.: 975 11 182

E-post: Tonje@sagarr.no

Bli en del av vårt miljø!

Vi ønsker å utvikle forbilder og fremtidige talenter, til berikelse for våre kunder og alle menneskene i bedriften vår. Vi jobber for at alle ansatte kan bidra positivt til et godt og produktivt arbeidsmiljø.

Interessert i å bli mer kjent?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller send din CV og kopi av relevante vitnemål/ attester til Tonje Bull på epost Tonje@sagarr.no. Ønsker du å legge ved en utfyllende søknad, gjør gjerne det også! Kandidater og ansettelser vurderes løpende.

Søknadsfrist:

Snarest/løpende

Følg oss på Facebook:

saga linkedin

saga insta

saga fb

Send inn søknad

Max. file size: 32 MB.
Tilbake til toppen
Menu