Skip to content

kuer landbruk saga

Brenner du for bonden?

Bli landbruksansvarlig

 

pilNed gjsiktig

 

Bli med å forme vår satsing på landbruksnæringen! Vi i SAGA Regnskap & Rådgivning leter etter deg som kan blir en god leder og bidragsyter for landbruksteamet vårt og en dyktig regnskapsrådgiver for våre landbrukskunder.

Du kjenner landbruksnæringen godt og har et stort engasjement for landbruket. Du er utdannet regnskapsfører og er gjerne autorisert. Erfaring fra landbruk og økonomi har du i alle fall, kanskje sammen med noe ledererfaring – eller et ønske om å benytte dine lederegenskaper. Du vil være med å ta ansvar for vedlikehold og utvikling av vårt landbruksteam på tvers av avdelingene i Vestfold og Telemark.

Vi ser etter deg med gode IT-kunnskaper og nysgjerrighet til å utnytte vår digitale hverdag til det fulle og på nye måter. Med din utpregede serviceinnstilling motiveres du av å bygge relasjon og finne gode løsninger sammen med kunden, som du har en genuin interesse for. Du er et ansvarsbevisst ordensmenneske som samarbeider godt, samtidig lykkes du med å jobbe selvstendig med dine prosjekter. Du er kjent som utadvendt og sosial og oppleves som trygg og respektfull i din kommunikasjon. Og du elsker en utfordring! Du går foran som et godt eksempel, og kan identifisere deg med våre grunnverdier:

Kundefokus, Kompetanse, Kvalitet, Kommunikasjon og Kremmerånd

Hos oss blir du en del av et faglig miljø med mye kompetanse som vi deler med hverandre. Andre fordeler med å jobbe hos oss:

  • Du vil få jobbe med kunder innen mange ulike bransjer, og med ulike faglige arbeidsoppgaver som gir deg spennende og utfordrende arbeidsdager.
  • Vi ønsker å utvikle forbilder og fremtidige talenter, til berikelse for våre kunder og alle menneskene i bedriften vår.
  • Vi jobber for at alle ansatte kan bidra positivt til et godt og produktivt arbeidsmiljø.

Selskapet betjener over 1 400 kunder med regnskap, fakturering og årsoppgjør, lønn/ HR, skatt og rådgivning, m.m. innen de fleste næringer, inkludert landbruk. Vi er nærmere 60 engasjerte ansatte fordelt på våre avdelinger i Bø, Skien, Porsgrunn, Larvik, Sandefjord, Tolvsrød, og Revetal/ Horten.

Interessert i å bli mer kjent?
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller send din CV og kopi av relevante vitnemål/ attester til Emilie Bakke Sørvik på emso@sagarr.no Ønsker du å legge ved en utfyllende søknad, gjør gjerne det også! Kandidater og ansettelser vurderes løpende.

Søknadsfrist: snarest/løpende

 

Følg oss på sosiale medier!

saga linkedin    saga insta saga fb

 

Kontakt:

Steinar Jacobsen
tlf. 906 13 110

Siv Karlsen Moa
tlf. 406 39 548

Emilie Bakke Sørvik
tlf. 989 03 851

Send inn din søknad:

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 32 MB.
    Tilbake til toppen
    Menu