Skip to content

Saga Business Partner AS (system og support) bistår mellomstore og større bedrifter med tekniske løsninger og integrasjon av forretnings- og økonomisystemer. Vi har medarbeidere som er sertifisert på Visma Business, Visma Lønn, Visma.net Payroll, Finale Årsoppgjør og Visma eAccounting, samt erfaring med Visma Global, Tripletex, Duett Økonomi og PowerOffice Go.

Våren 2021 er vi fire medarbeidere som kan tilby supportbistand, konsulentbistand, bistand med banktjenester, administrative løsninger, rådgivning, implementering og outsourcing. Vi kan bistå med å velge CRM-, ERP- og HRM-systemer og integrere systemer sammen. Inkludert i bistand er også opplæring og utvikling. Saga Business Partner bidrar til automatisering og optimalisering av systembruk, som resulterer i økt effektivitet og bedre lønnsomhet.

Ta kontakt, så ser vi hva vi får til sammen!

Medarbeidere

Mike

Steinar Jacobsen

Daglig leder, Sertifisert konsulent

SAGA BUSINESS PARTNER

E-post: stja@sagarr.no

Tlf: 906 13 110

Mike

Anniken Dahl Strand

Sertifisert konsulent

SAGA BUSINESS PARTNER

E-post: anst@sagarr.no

Tlf: 907 10 368

Mike

Lisbeth Dahl-Fredheim

Support konsulent

SAGA BUSINESS PARTNER

E-post: lida@sagarr.no

Tlf: 901 80 818

 

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både regnskapssystemer og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller avtal et gratis rådgivningstime.

Be om tilbudGratis rådgivningstime

Tilbake til toppen
Menu