Skip to content

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi med en kraftig og rask «motor» under panseret. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer. Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.

 

imageWithFallbacKAndMagikAndS3

 

Sømløst samarbeid: Uni Economy støtter dialog via chat eller meldinger helt ned på bilags- og ordrenivå. Bruk denne muligheten for å kommunisere raskt, sikkert og enkelt med dine kollegaer eller rådgivere.

Åpen og integrasjonsvillig: Uni Economy har Norges råeste API. Vårt åpne API gjør Uni Economy tilgjengelig for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer.

Automatiserte prosesser: Systemet åpner for automatisering av jobber i alt fra fakturamottak med fakturatolk, auto-tildeling og konteringsforslag, til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt. Sett opp repeterende fakturering og la systemet generere og sende ut faktura etter ønsket intervall. Uni Economy har også automatikk for inn- og utbetalinger og bankavstemming.

Logisk og brukervennlig: Logg deg på Uni Economy på web eller via mobilapp. Enklere rapporter, oversikter og registreringer er bygget med tanke på at en sluttbruker skal betjene prosessene uten opplæring.

Moduler

  • Regnskap
  • Salg
  • Lønn
  • Time

 

Uni Economy Mobile

Uni Economy på mobil: iOS og Android byr på funksjonaliteten du trenger når du skal utføre raske og viktige funksjoner på farten.

 

imageWithFallbacKAndMagikAndS3

Tilbake til toppen
Menu