Skip to content

Direkte fra kasse til regnskap

Frisørsalongen Lugg AS ønsket seg et moderne regnskapsbyrå med skybaserte løsninger tilpasset frisører. Dermed falt valget på SAGA.

Publisert november 23, 2021

Lugg AS holder til i Askim, og som så mange andre frisører, ønsker de å bruke minst mulig tid på regnskap. Automatisering og skybaserte løsninger var stikkord de gikk etter da de skiftet regnskapsfører for noen år siden.

Christine Jacobsen Nygard

Vi fikk et godt tilbud fra SAGA, og de digitale systemene gjør at vi sparer både tid og penger. Vi ønsker jo å bruke mest mulig tid på frisørjobben, det er vår verdiskapning. Regnskap skal være enkelt og oversiktlig, og vi vil gjøre minst mulig selv.

Chrstine Jacobsen-Nygaard, frisør hos Lugg AS i Askim

Integrert med Easyupdate

Lugg bruker kassesystemet Easyupdate, og SAGAs systemer er sømløst integrert mot kassen slik at all data går direkte fra kasse til regnskap.

 

– Frisører ønsker et regnskapssystem som er nettbasert og enkelt. Mange regnskapsbyråer gjør ting på gamlemåten. Det lønner seg ikke for en liten bedrift som oss med bare tre ansatte.

 

Alle kunder i SAGA får månedlige rapporter med råd og kommentarer.

– Rapportene er utfyllende og oversiktlige. Vi får vite det vi trenger å vite, det vi bør endre på og hva vi bør gjøre mer av. Selv om vi ikke møter de i SAGA fysisk, føler jeg at vi kjenner hverandre godt. Vi snakker på telefon og mail, og har jeg spørsmål, får jeg alltid gode svar.

 

For frisører har Covid 19 være en prøvelse med stengte salonger over hele landet. I denne perioden har Lugg-gjengen satt pris på gode råd fra sine rådgivere i SAGA.

 

– SAGA har helt klart vært til god hjelp gjennom krisen. De har gitt oss gode råd underveis, og i dag er vi kjempefornøyde med å være i full drift igjen.

 

 

Ønsker du flere tips og råd, kundehistorier og terminvarsler?

Tilbake til toppen
Menu