Skip to content

Fem regnskapskontorer slås sammen til Saga Regnskap og Rådgivning AS

ROS Økonomi, Saga Regnskap Bø, Saga Regnskap Larvik, Saga Regnskap Sandefjord og Saga Regnskap Skien slås sammen til Saga Regnskap og Rådgivning AS, og teller med dette 50 medarbeidere  ved fem avdelinger i Vestfold og Telemark.

Publisert februar 11, 2021

 K0A5658 storre

Kontorene i Bø, Skien, Larvik, Sandefjord, Revetal og Horten vil fremover være avdelinger med en lokal ledelse, som jobber tett med den nyetablerte ledergruppen i selskapet. Alle avdelingene skal fortsette som før, og i praksis vil derfor ikke sammenslåingen medføre endringer for våre kunder. Vårt fokus vil fortsatt være å ha lokal forankring og yte gode tjenester til det lokale næringslivet.

Bransje i sterk utvikling

Saga Regnskap og Rådgivning AS er en videreføring av virksomheten som tidligere ble drevet under navnet ROS Økonomi AS. Regnskapskontorene har samarbeidet i mange år og over tid fått én felles eier. Bransjen er i sterk utvikling, særlig innen digitalisering. Et lite enkeltstående regnskapskontor har store utfordringer med å holde tritt med utviklingen og de formelle kravene i bransjen, og denne sammenslåingen gjør oss til et av de største fagmiljøer innen regnskap og bedriftsrådgivning i Vestfold og Telemark.

Målet er å sikre at Saga Regnskap og Rådgivning AS også fremover kan levere tjenester av høy faglig kvalitet til en konkurransedyktig pris og med tidsriktige systemløsninger. Vi vil fortsette å engasjere oss i våre kundenes drift og virksomhet og bidra til gode løsninger for hver enkelt kunde.

Økt kapasitet

Majoriteten av våre kunder vil fortsatt være enkeltpersonforetak og mindre selskaper. Det er en trend at større virksomheter setter bort hele eller deler av sin regnskaps-, lønns- og økonomifunksjon til profesjonelle aktører. Den nye organiseringen sørger for at vi har kapasitet til å møte denne utviklingen og ta på oss større og flere oppdrag. Sammenslåingen vil gi våre ansatte bredere kompetanse og faglig utvikling til glede for alle våre kunder.

Mange av våre medarbeidere er autoriserte regnskapsførere. Flere er også revisorer. Mange ansatte er sertifiserte på regnskap- og lønnssystemer, som benyttes internt på regnskapskontoret og hos bedrifter. Vi er opptatt av kontinuerlig kompetanseutvikling for alle våre ansatte. Tre av våre ansatte har akkurat startet på det nye næringsmasterprogrammet i Regnskap og revisjon på Universitetet i Sørøst-Norge, hvor de kombinerer studier og jobb. Hos oss er det flere som har passert pensjonsalder, men fortsatt er aktive og brenner for jobben som regnskapsfører.

Fakta:

  • Nytt felles navn: Saga Regnskap og Rådgivning AS
  • Over 50 ansatte.
  • Over 1400 kunder.
  • Over 50 millioner kroner i omsetning

Ledelse og eierskap:

  • Eier: Steinar Jacobsen, Sandefjord, autorisert regnskapsfører. Har mer enn 30 års erfaring som regnskapsfører og jobber som daglig leder i Saga Regnskap Larvik.
  • Daglig leder: Marit Sibbern, autorisert regnskapsfører og takstmann landbruk. Har over 30 års erfaring som regnskapsfører og jobber som daglig leder i ROS Økonomi AS.
  • Ass. daglig leder: Siv Karlsen Moa, autorisert regnskapsfører og statsautorisert revisor. Har jobbet med regnskap og revisjon i mer enn 30 år og har vært avdelingsleder i KPMG Vestfold og Telemark.

 

Ønsker du flere tips og råd, kundehistorier og terminvarsler?

Tilbake til toppen
Menu