SAGA Business Partner hjelper små og mellomstore bedrifter til økt effektivitet og bedre lønnsomhet. Hos oss møter du mennesker med et genuint ønske om at din virksomhet skal lykkes.

Gjennom tett kontakt og oppfølging skaper vi grobunn for et godt samarbeid og sterke resultater. Med høy faglig kompetanse og stort engasjement får du råd og hjelp innen økonomi, regnskap, skatt og finans.

Vi er landsdekkende og rustet for krevende oppdrag

Vi er medlem i Saga Services – et samarbeid av utvalgte, høyt kvalifiserte regnskapskontorer i Norge. Saga Services er en partner for deg som vurderer ekstern bistand innenfor regnskapshåndtering, lønn, økonomistyring og/eller andre administrative støtteoppgaver.
Et fremtidsrettet regnskapsbyrå som kontorene i Saga Services ønsker å være, tilbyr ikke bare tradisjonelle regnskapstjenester men kan bistå kundene på ulike måter innenfor det økonomisk/administrative området. Tanken er at våre kunder skal konsentrere seg om sitt kjerneområde, enten det er salg, handel, produksjon eller annet.

Les mer om Saga Services ›

Forretningsidé og verdier

Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere skal SAGA Regnskap og Rådgivning være den foretrukne leverandør av økonomisk administrative tjenester og bidra til effektivisering av våre kunders forretningsprosesser slik at de oppnår høyere verdiskapning.
Våre verdier er “Stolt, Fokusert og Entusiastisk”
 Stolt av egen kompetanse, kolleger og bedriften. Fokusert på kundens behov og kvalitet på leveranse. Entusiastisk i forhold til sine oppgaver og omgivelser.

Vår samarbeidspartnere på regnskap

Vi samarbeider med SAGA Services som leverer alt innen regnskapstjenester. Se mer her.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er en profesjons- og bransjeforening for autoriserte regnskapsførere i Norge.