Skip to content

Saga justerer navn og logo

Saga Regnskap & Rådgivning tar navnet videre til justert logo, og Saga Services-kjeden bytter navn til Saga KL.

Publisert oktober 19, 2021

Saga Regnskap & Rådgivning logo

Saga Regnskap & Rådgivning AS består av åtte avdelinger i Vestfold og Telemark: Bø, Horten, Larvik, Porsgrunn, Revetal, Sandefjord, Skien og Tolvsrød samt system og support-avdelingen Saga Business Partner.

Vi er også medlem av den landsdekkende kjeden Saga KL, som frem til nylig het Saga Services. Kjeden ble etablert i 2003 og består av 30 kontorer med 340 ansatte og 7600 kunder.

Medlemskapet i Saga KL gir oss tilgang til innkjøpsfordeler, kompetanse og et større fellesskap. Dette er en fordel for Saga Regnskap & Rådgivnings kunder og medarbeidere.

Justert logo
Det er noen måneder siden Saga Regnskap & Rådgivning slo sammen flere juridiske enheter til ett selskap, og inntil nå har medlemskapet i det som het Saga Services også preget logoen vår.

Nå justeres logoen til «Saga Regnskap & Rådgivning». Vi er fortsatt medlem av Saga KL, selv om dette ikke lenger vil fremgå som en del av logoen.

Hør med din Saga-kontakt om du har spørsmål om denne justeringen eller andre forhold og muligheter du har som Saga-kunde fremover.

 

Ønsker du flere tips og råd, kundehistorier og terminvarsler?

Tilbake til toppen
Menu