Skip to content

Skybasert lønnssystem skaper muligheter for din virksomhet

Med et nettbasert lønnssystem i skyen og et ønske om å skape verdier for dine kunder, har du muligheter for tettere samarbeid og rådgivning som du ikke har hatt tidligere.  

Publisert mai 8, 2023

Utfordringen med eldre lønnssystemer er alt fra krøllete kvitteringsbunker, lange Excel-ark til manglende data som hele tiden krever lang dialog og kommunikasjon mellom deg og ditt regnskapsbyrå. Vi snakker om alle disse «vondtene» som stjeler tid og ressurser. Du er sikkert lei av å høre det, men skal du følge med i tiden må du endre måten du jobber med manuelle prosesser på.  

terminkalender

Det er ikke så vanskelig og komme i gang med et skybasert lønnssystem som mange tror. Aller først er det viktig og finne ut av om verktøyene du benytter deg av per dags dato er up to date. Er de ikke det, må du benytte deg av verktøy med friksjonsfri flyt og automatikk som erstatter manuelle rutiner og ressurskrevende prosesser. Dette vil gjøre hverdagen enklere for deg, og du vil forberede virksomheten din på fremtiden.  

At the office

Før i tiden var et lønnssystem noe som bare regnskapsfører eller lønnsansvarlig kunne bruke. Slik er det ikke i dag, nå skal også bedriftene selv bidra med sine data slik at automatikken kan gjøre store deler av arbeidet. Høres det ukjent ut? Da tipper jeg du fortsatt arbeider med manuelle prosesser med lønnskjøring og deretter laster inn faste og variable transaksjoner.  

Mulighetene med et skybasert lønnssystem rigger ansatte, ledere og du som er lønnsansvarlig til å få informasjon og oppgaver tilgjengelig både fra PC, nettbrett og mobil. Sømløse tjenester som føring av timer, ferie og reiseregistrering samt gode lederverktøy på mobilapper ivaretar økende krav og sørger for en helt ny hverdag.  

Utviklingen viser at lønn og HRM er et fagfelt i sterk vekst, så sørg for å ta den i utviklingen med et ordentlig og ryddig lønnssystem som er utviklet for nettopp samarbeid mellom regnskapsbyrå og kunde. Våre konsulenter innen support er klare for å hjelpe deg over i ett skybasert lønnssystem, og vil være tett på deg med oppfølging og rådgivning.  

 

Ønsker du flere tips og råd, kundehistorier og terminvarsler?

Tilbake til toppen
Menu