Skip to content

Tønsberg Regnskapskontor blir med på laget

Tønsberg Regnskapskontor er Tønsberg eldste regnskapskontor, og har hatt lokaler midt i Tønsberg i 60 år, men har nå flyttet sammen med Saga Regnskap & Rådgivning sin Tønsberg avdeling til nye lokaler på Korten rett utenfor Tønsberg.

Sammenslåingen kommer av eiere av Tønsberg Regnskapskontor, Marit Lillås og Hilde Berg forsto at regnskapsbransjen er i stor endring.

 

For å kunne følge med videre var det viktig at de tilegnet seg informasjon om ny programvare og den nye digitaliseringen av bransjen.  «Nå som bransjen endrer seg og blir mer digital, er det spennende å være med på å også tilby kundene våre andre typer tjenester»

 

Vi er veldig glade for å få Tønsberg Regnskapskontor med oss, og vi skal fortsette den gode kvaliteten og oppfølgingen som alle er vant til, og også glad for å ha med oss alle ansatte videre, sier Steinar Jacobsen, er hovedeier av Saga Regnskap & Rådgivning AS Steinar Jacobsen har vært i bransjen siden 1986, og kjent Marit og samarbeidet i over 20 år. Han har drevet regnskapskontor i Larvik.  Saga Regnskap & Rådgivning er et selskap som med avdelinger 7 steder rundt i Vestfold og Telemark, som har lang lokal historie. Selskapet har 85 ansatte som står på for over 2000 kunder som er i de fleste bransjer og ulike størrelser, selv om de aller fleste er små selskaper

Det er dette vi «brenner» for å bistå kundene våre med de daglige tjenester innen regnskap, lønn og rådgivning, derfor har vi også lokale kontor, hvor alltid kundene er velkomne til å komme innom.

SAMMEN skaper vi verdier!

Vår visjon er «SAMMEN skaper vi verdier». Med dette mener vi at ved å ha en god dialog og en informasjonsflyt mellom deg og våre regnskapsførere, vil det skapes verdier i flere ledd. Vi skaper verdier sammen ved at kommunikasjon og informasjonsflyt er god, og vi får en bra relasjon til hverandre. Tønsberg Regnskapskontor er Tønsberg eldste, og har siden opparbeidet seg en gammel, god og stor portefølje av kunder. Lokal forankring har alltid vært det viktigste for kontoret – og slik har de skapt ett helt unikt forhold til kundene sine. «Det er viktig for oss at kundene forstår at den gode servicen og kvaliteten på arbeidet fortsetter. Vi er like dedikerte som alltid, men nå har vi også tilgang på flere ressurser og ny kunnskap» forklarer Marit.  

 

Sammen for en styrket kompetanse

Saga Regnskap og Rådgivning avdeling Tønsberg vil fortsette å være en naturlig samarbeidspartner for små og mellomstore virksomheter i områdene rundt Tolvsrød, Tønsberg og Færder. Kontoret har erfarne og engasjerte regnskapsførere som er klare til å hjelpe kundene med deres økonomiske behov. Vi fokuserer på å tilrettelegge for digitale løsninger som gir kundene en enklere hverdag og bedre lønnsomhet. 

Fusjoneringen med Tønsberg Regnskapskontor er med på å styrke både dem som kontor og ønskene vi har sammen om å levere ekspertisen, ressursene og erfaringen til begge selskaper, og tilby førsteklasses regnskapstjenester og skreddersydd rådgivning til våre kunder i Tønsberg og omkringliggende områder.  

Saga deler troen på at et bredere spekter av tjenester innen regnskap og rådgivning som strategier, planlegging og rådgivning vil gi deg ett enda større nettverk av ressurssterke regnskapsførere. Tønsberg Regnskapskontor går også i fusjoneringen inn under paraplyen til Saga KL og Steinar Jacobsen som er hovedeier og daglig leder i Saga Regnskap & Rådgivning forklarer at dette fører til muligheten til å tilby flere tjenester utenfor regnskap som HR, ledelse og rådgivning.  

«Vi er veldig takknemlige for at Tønsberg Regnskapskontor vil være med oss på veien videre og utvikle bransjen vår til neste steg. Vi deler hverandres syn på viktigheten av god kundekontakt og dialog, og jeg er sikker på at vi sammen er klare for fremtidens regnskapsbransje».  

Vi er veldig glade for å få Tønsberg Regnskapskontor med oss, og vi skal fortsette den gode kvaliteten og oppfølgingen som alle er vant til, og også glad for å ha med oss alle ansatte videre

Support Steinar 2

Ny avdelingsleder i Tønsberg

Når Marit nå også valgte å slå seg sammen med Saga, så er dette også et ledd i å trappe ned etter mange hektiske år på regnskapsår, hun vil fortsatt arbeide på kontoret, men den daglige driften ved Tønsberg avdelingen er overtatt av Veronica Malvin. 

. Veronica Malvin er ny avdelingsleder i Tønsberg, og kan fortelle at fremtidsutsiktene til avdelingen er å fortsette det gode arbeidet som damene i Tønsberg Regnskapskontor så lenge har opprettholdt, og poengterer at deres filosofi om kundekontakt blir med videre. «Det er beundringsverdig at så mange ved kontoret er positive til endringene som kommer og det viser stor tillitt at de tar utfordringene på strak arm og er klare for å arbeide i en litt mer annerledes hverdag.  

På spørsmål om hva Veronica tenker om fremtiden er hun klar i sin sak:
«Vi vil fortsette med den stabile porteføljen, kundekontakten og selvsagt også ønske nye kunder velkommen!»

Etter sammenslåing er det i overkant av 10 ansatte på avdeling Tønsberg som står på for å bistå sine kunder hver dag. 

 Vi gir deg økonomisk rådgivning, sparer deg for verdifull tid og gir deg trygghet innen økonomisk styring. Vi vil være en ressurs og en sparringspartner for å hjelpe deg med å opprettholde en sunn økonomisk situasjon i selskapet 

Vi ser frem til å fortsette å betjene våre kunder med høy kvalitet og nærhet, og vi ønsker alle våre nåværende og fremtidige kunder velkommen til det nye og styrkede Tønsberg Regnskapskontor – en del av Saga Regnskap og Rådgivning.   

 

Ønsker du flere tips og råd, kundehistorier og terminvarsler?

Tilbake til toppen
Menu