Visma eAccounting er et brukervennlig og effektivt nettbasert program som enkelt lar deg føre regnskapet selv eller i samarbeide med oss som regnskapsfører og ved årsoppgjør. Løsningen passer godt for små bedrifter og enkeltmannsforetak.

Programmet fungerer like fint på mobil og nettbrett som på PC. Regnskapet ditt er alltid tilgjengelig. Alltid oppdatert. Og best av alt – du trenger aldri å tenke på backup. Fakturering og regnskap er enklere enn noensinne.

 

Kåret til best i test

Visma eAccounting ble kåret til «Best i test» i PC Worlds årlige test av økonomi- og regnskapsprogrammer for mindre virksomheter, selvstendig næringsdrivende og enkeltpersonsforetak.

En totalløsning for småbedrifter, fra kr 149,-/mnd.

Gjør det du ønsker selv – vi ordner resten

Vi tilbyr et sømløst samarbeid hvor du bestemmer hvilke deler av administrasjonen du vil håndtere selv og hvilke deler du ønsker at vi som regnskapsfører skal ta oss av. På den måten kan du både være effektiv og spare penger.

Dra nytte av å samarbeide med oss:

  • Få en god oversikt over daglig drift, avvik og resultat.
  • Bli mindre sårbare og unngå risiko forbundet med sykdom og mangel på personell.
  • Få tilgang til vårt høyt kvalifisert personell med fagkompetanse og oppdatert kunnskap om gjeldende lover og regler.
  • Få tilgang til og rådgivning fra de beste konsulentene på ulike fagområder innen økonomi, finans, og regnskap.
  • Få en uavhengig sparringspartner som kan gi deg gode innspill og nytt syn på driften

 

Komplett løsning med faktura og regnskap

Regnskapsprogrammet hjelper deg med alt fra påminnelser om viktige datoer, til automatisering av tidkrevende avstemninger med nettbanken din. Våre rapporter gir deg den oversikt og kontroll du trenger.

 

Tilbud og ordre

Send og administrer tilbud til dine kunder. Du får komplett oversikt over alle sendte tilbud og deres status. Og når tilbudene dine er godkjente konverterer du dem enkelt til ordre og sender ordrebekreftelse.

 

E-faktura

Programmet har full støtte for inngående og utgående e-faktura til bedrifter (B2B) mot deres økonomisystem, samt mulighet til å sende e-faktura direkte til nettbanken til dine privatkunder (B2C).

 

Skatteskjema

Årsavslutningen blir til en enkel oppgave med vår integrerte skattemodul. Visma eAccounting gjør jobben for deg. Tjenesten gir deg automatisk utfylling av  skatteskjemaer fra programmet.

Timeregistrering

Si farvel til dobbeltarbeid og Excel ark. Registrer timene dine mens du er på farten. Og fakturer kundene dine umiddelbart etter at jobben er gjort.

 

Automatisk bankintegrasjon

Hver morgen sendes det filer fra din nettbank og over til vårt regnskapsprogram. Slik får du enkelt oversikt over inn- og utbetalinger på din driftskonto, helt automatisk. Trygt og enkelt.

 

Smarte apper

Bruk appen til å fakturere direkte, organisere dine kontakter, skrive notater, få påminnelser og ha oversikt over viktige hendelser i din bedrift. Uansett hvor du befinner deg.

 

Lønnsslipp

Fyll inn de ansattes timer og lønn, så tar programmet seg av resten. Alt du trenger å gjøre er å velge mellom å skrive ut eller sende lønnsslippen kryptert via e-post.