Skip to content

Statsautorisert regnskapsfører

Vil du arbeide i Revetal?

 

 

Lever søknad her

 

Saga Regnskap og Rådgivning AS er en lokal regnskapskjede med 8 lokale regnskapskontor i Vestfold og Telemark. Vår kundeportefølje vokser og vi søker nå en statsautorisert regnskapsfører til vårt team på Revetal.

Vi ser etter deg som interesse for å utnytte vår digitale regnskapshverdag til det fulle . Du er strukturert og trives med et høyt tempo og flere oppgaver på en gang. Du er et ansvarsbevisst ordensmenneske som samarbeider godt med kunder og kolleger, samtidig lykkes du med å jobbe selvstendig med egen kundeportefølje. Med din utpregede serviceinnstilling motiveres du av å finne gode løsninger sammen med kunden, som du har en genuin interesse for.

Du kan identifisere deg med våre grunnverdier:

Kundefokus, Kompetanse, Kvalitet, Kommunikasjon og Kremmerånd

 

Hos oss får du glede av flere ting, blant annet:

  • God lønn
  • Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø
  • En spennende rolle, med muligheter for utvikling og ansvar
  • Dyktige kollegaer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger

 

Hos oss blir du en del av et faglig miljø med mye kompetanse som vi deler med hverandre. Du vil få jobbe med kunder innen mange ulike bransjer, og med ulike faglige arbeidsoppgaver som gir deg spennende og utfordrende arbeidsdager. Vi jobber kontinuerlig med faglig utvikling og utviklingsmuligheter for våre medarbeidere.

 

Kontaktinformasjon

Svein M. Hov, avdelingsleder Revetal | Tlf.: 474 00 213 | Svein@sagarr.no
Tonje Bull, leder HR | Tlf.: 975 11 182 | Tonje@sagarr.no

 

Vi er en av de store regnskap- og rådgivningsselskapene i Vestfold og Telemark. Vi betjener våre ca. 2000 kunder med regnskap, fakturering og årsoppgjør, lønn/ HR, skatt og rådgivning, mm. innen de fleste næringer inklusive landbruk. Vi har lokalt eierskap og har 75 engasjerte og dyktige medarbeidere fordelt på våre avdelinger i Bø, Skien, Porsgrunn, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, og Revetal/ Horten.

Bli bedre kjent med oss?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller send din CV og kopi av relevante vitnemål/ attester til Tonje Bull på epost tonje@sagarr.no. Kandidater og ansettelser vurderes løpende.

 

Ønsker du flere tips og råd, kundehistorier og terminvarsler?

Tilbake til toppen
Menu