Skip to content

Statsautorisert regnskapsfører

Er du statsautorisert regnskapsfører eller revisor?

 

 

Lever søknad her

Vi i Saga Regnskap og Rådgivning AS søker nye kolleger! Er du statsautorisert regnskapsfører/revisor, eller har du jobbet med regnskap og bedriftsrådgivning i flere år? Vi leter etter deg som er selvgående og engasjert i faget, og som brenner for god kundeservice og godt arbeidsmiljø.  

 

Kvalifikasjoner: 

  • Høyere økonomisk utdanning, minimum bachelornivå 
  • Statsautorisert regnskapsfører, eller revisor 
  • God regnskapsforståelse og erfaring fra regnskap og/eller revisjon 
  • Minimum 5 års relevant erfaring 

 

Kan du kjenne deg igjen i dette? 

Vi ser etter deg som har IT-kunnskaper og interesse for å utnytte vår digitale regnskapshverdag til det fulle potensiale. Du trives med et høyt tempo og flere oppgaver på en gang. Du er et ansvarsbevisst ordensmenneske som samarbeider godt med kunder og kolleger, samtidig lykkes du med å jobbe selvstendig med egen kundeportefølje. Med din utpregede serviceinnstilling motiveres du av å finne gode løsninger sammen med kunden, som du har en genuin interesse for. Gjerne erfaring med kompliserte eller større regnskap, men det er ikke et krav. Du er utadvendt og sosial, og er trygg i kommunikasjon. Og du takker Ja til en utfordring! Du går foran som et godt eksempel, og kan identifisere deg med våre grunnverdier: 

Kundefokus, Kompetanse, Kvalitet, Kommunikasjon og Kremmerånd  

 

Hos oss får du glede av flere ting, blant annet: 

  • Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø. 
  • Du vil få jobbe med dyktige kunder og ansatte, og du skal løse ulike faglige arbeidsoppgaver som gir deg spennende og utfordrende arbeidsdager.  
  • Gode pensjons og forsikringsordninger. 

 

Hos oss blir du en del av et faglig miljø med mye kompetanse som vi deler med hverandre. Du vil få jobbe med kunder innen mange ulike bransjer, og med ulike faglige arbeidsoppgaver som gir deg spennende og utfordrende arbeidsdager. Vi jobber kontinuerlig med faglig utvikling og utviklings-muligheter for våre ansatte. Saga Regnskap og Rådgivning er opptatt av, og jobber for at alle kan bidra positivt til et godt og produktivt arbeidsmiljø.  

 

Om Saga Regnskaps og Rådgiving AS 

Vi betjener våre ca. 2000 kunder med regnskap, fakturering og årsoppgjør, lønn/ HR, skatt og rådgivning, mm. innen de fleste næringer inklusive landbruk. Vi er nærmere 70 engasjerte ansatte fordelt på våre avdelinger i Bø, Skien, Porsgrunn, Larvik, Sandefjord, Tolvsrød, og Revetal/ Horten. 

 

 

 

Ønsker du flere tips og råd, kundehistorier og terminvarsler?

Tilbake til toppen
Menu